Cykelferie for 2 personer
3-dages Cykelferie langs Vestkysten

3-DAGES CYKELFERIE

fra Vedersø Klit til Nørre Vorupør

CYKELFERIEN INKLUDERER

TILKØB

Vi tilbyder en masse unikke oplevelser, som I vil møde på jeres cykelferie. Cykelferien strækker sig over 3 dage med 2 overnatninger fra Vedersø Klit til Nørre Vorupør. 

I kan ligeledes tilkøbe bagagetransport og leje af vores citybikes fra Kildemoes eller el-cykler fra Batavus under cykelferien.

OBS. I kan booke cykelferien i denne periode:
1. maj – 28. juni
1. august – 24. oktober

Cykelruten går gennem smukke områder langs vestkysten og gennem Nationalpark Thy. 

I cykler i jeres helt eget tempo, så det er helt op til jer, om I vil besøge en masse seværdigheder, slappe af på stranden eller nyde en lækker frokost på restaurant. 

FERIEN KAN BOOKES I PERIODEN:

FRA 1. MAJ – 28. JUNI

FRA 1. AUGUST – 24. OKTOBER

55 km – fra Vedersø Klit til Lemvig
Første dag cykler I igennem en masse smuk natur, hvor I bl.a. vil opleve Husby Klitplantage, Thorsminde og Bovbjerg Fyr, som er et meget smukt naturområde.

Hotel Tante i Lemvig
Hotel Tante ligger i centrum af Lemvig, hvor I sover på dobbeltværelser med eget bad og toilet.

 45 km – fra Lemvig til Agger
Anden dag cykler I mod havnebyen Thyborøn, hvor der er en masse seværdigheder og spisesteder.

Agger Tange Feriecenter
Agger Tange Feriecenter ligger en centrum af den lille by, og lige ved siden af vesterhavet.

Her overnatter I i små hyggelige lejligheder.

25 km – fra Agger til Nørre Vorupør Sidste dag cykler I blot 25 km.
Her har I god tid til at opleve Hanstholm og nyde en lækker frokost.

Afhentning i Nørre Vorupør
I bliver afhentet kl. 13, og transporteret tilbage til startstedet i Vedersø Klit.

1. dag - Vedersø Klit til Lemvig

Første dag cykler I igennem en masse smuk natur, hvor I først vil opleve Husby Klitplantage. 

Efterfølgende kommer I igennem Thorsminde, hvor I kan nyde en lækker frokost eller opleve Strandingsmuseet. Derudover vil I også opleve Bovbjerg Fyr, som er et meget smukt naturområde. 

1. overnatning finder sted på et af de skønneste hoteller langs den jyske vestkyst, Hotel Tante. Stedet har byens bedste beliggenhed, lige midt i centrum af den smukke vestjyske by, Lemvig. 

Hotellet har nogle store og moderniserede værelser, hvor I virkelig kan nyde jeres nattesøvn. I har kort afstand til havnen, gågaden, spisesteder, butikker og meget mere.

Hotel Tante
Agger Tange Feriecenter

2. dag - Lemvig til Agger

2. dag cykler I mod Agger, hvor I undervejs cykler igennem Thyborøn, som er en lille fiskerby med en masse seværdigheder. Her kan I bl.a. opleve Sea War Museum, Jyllands Akvariet, Surfing og smage på lækkert fisk.

Efter en masse skønne timer i Thyborøn, tager I Thyborøn-Agger færgen, som sejler jer til Agger, hvor Agger Tange Feriecenter er beliggende. 

I overnatter hos Agger Tange Feriecenter, som er et dejligt feriecenter med et hav af spændende faciliteter, som swimmingpool, tennisbaner, minigolf, SUP-board, vincafe, shop med lokale produkter fra Thy og meget mere.

Agger Tange Feriecenter er beliggende i centrum af Agger og helt tæt på stranden. Området er et hyggeligt sted med spisesteder, butikker og museet, Fiskerhuset i Agger

3. dag - Agger til Nørre Vorupør

Tredje og sidste dag går turen mod Nørre Vorupør, hvor I stort set kun cykler gennem stierne i Nationalparken, som giver jer et helt unikt indblik i den smukke natur.

Her kommer I forbi Lodbjerg fyr, hvor I kan nyde udsigten over Nationalparken og Vesterhavet. Efterfølgende cykler I igennem de små – og ikke mindst hyggelige byer, Stenbjerg og Nørre Vorupør, hvor I kan nyde en lækker frokost. 

I bliver afhentet ved Hotel Klitheden i Nørre Vorupør kl. 13:00 og I bliver efterfølgende transporteret tilbage til startstedet i Vedersø Klit. Her kan I slappe af og se tilbage på en dejlig tur. 

Afhentning ved Hanstholm

MAD PÅ TUREN

Morgenmad er inkluderet i jeres cykelpakke, mens I selv vælger jeres frokost og aftensmad. Vi har selvfølgelig sørget for, at der er mulighed for mad undervejs og ved alle indkvarteringsstederne, så det skal I slet ikke bekymre jer om. 

Når I har booket jeres cykelferie, vil I få tilsendt en masse materiale, hvor der heriblandt, står en masse omkring hvilke mad-muligheder I kommer forbi på turen og ved indkvarteringsstederne. 

SVÆRHEDSGRADEN

Det flade terræn med enkelte små bakker, er karakteristisk for landskabet langs den jyske vestkyst. 

På strækningen fra Vedersø Klit til Nørre Vorupør, vil I opleve idylliske og rolige naturomgivelser, hvor I kan koble helt af med fødderne i pedalerne. 

Cykelferien er passende til cyklister med en gennemsnitlig fysisk form.

UNDERLAGET

I cykler primært på cykelstier med asfalt, enkelte grusbelagte skovveje og på stenmel langs det meste stierne i Nationalpark Thy. 

Vi anbefaler cykeltyperne citybikes, mountainbikes, klassiske cykler og el-cykler til ferien.