3-DAGES CYKELFERIE

fra Løkken til Skagen

CYKELFERIEN INKLUDERER

TILKØB

Oplev noget af Danmarks smukkeste natur fra cykelsadlen på vores 3-dages cykelferie fra Løkken til Skagen. Vi har skræddersyet drømmen på to hjul, hvor alt det praktiske er klaret. 

Lad os fragte jeres bagage, så I kun skal koncentrere jer om at nyde ferien og oplevelserne undervejs. I kan ligeledes leje vores citybikes fra Kildemoes og el-cykler fra Batavus under cykelferien.

I kan booke cykelferien på udvalgte datoer.

Tag på unik cykelferie, og oplev noget af Danmarks smukkeste natur. En perfekt mini-ferie med dem du holder af.

I kan ligeledes tilkøbe bagagetransport og leje vores cykler/el-cykler.

FERIEN KAN BOOKES PÅ UDVALGTE DATOER

CYKELFERIEN INKLUDERER

 41 km – fra Løkken til Hirtshals
Denne dag cykler I gennem et hav af skønne områder på jeres cykelferie, som f.eks. Rubjerg Knude Fyr, Lønstrup, Skallerup Klit og dagens slutsted, Hirtshals.

Montra Skaga Hotel
I overnatter i hyggelige og lyse omgivelser hos det 4-stjernede hotel, Montra Skaga Hotel, i Hirtshals, hvor I kan hvile benene på store og moderniserede dobbeltværelser med egen terrasse. 

Montra Skaga Hotel

 49 km – fra Hirtshals til Skagen
I starter dagen ud med en fantastisk oplevelse hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. 
I cykler efterfølgende forbi Tversted Søerne, Ørnereservatet Eagleword, Råbjerg Mile og feriens højdepunkt, Skagen.Color Hotel Skagen
I slutter dagen af på det helt fantastiske 4-stjernede hotel, Color Hotel, i Skagen, som danner rammen om jeres 2. og sidste overnatning hos BikeWithUs.


Efter en skøn dag med fødderne i pedalerne, kan I nyde hotellets udendørs – og opvarmede swimmingpool, spabad og to finske saunaer.

Color Hotel Skagen

Afhentning ved Color Hotel Skagen

I nyder jeres sidste dag i Skagen, hvor I kan vende hjulene forbi Den Tilsandede Kirke, Skagens Museum, Skagen Bunkermuseum og ikke mindst Grenen.

I bliver afhentet af vores minibus hos Color Hotel Skagen, hvorefter I bliver fragtet tilbage til startstedet ved Feriecenter Slettestrand med bagage og cykler.

Montra Skaga Hotel

1. dag - Løkken til Hirtshals

1. dag cykler I gennem et hav af skønne områder på jeres cykelferie, som f.eks. Rubjerg Knude Fyr, Lønstrup, Skallerup Klit og dagens slutsted, Hirtshals. 
 

I overnatter i hyggelige og lyse omgivelser hos det 4-stjernede hotel, Montra Skaga Hotel, i Hirtshals, hvor I kan hvile benene på store og moderniserede dobbeltværelser med egen terrasse. 

2. dag - Hirtshals til Skagen

I starter dagen ud med en fantastisk oplevelse hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. I cykler efterfølgende forbi Tversted Søerne, Ørnereservatet Eagleword, Råbjerg Mile og feriens højdepunkt, Skagen. 
 

I slutter dagen af på det helt fantastiske 4-stjernede hotel, Color Hotel, i Skagen, som danner rammen om jeres 2. og sidste overnatning hos BikeWithUs. Efter en skøn dag med fødderne i pedalerne, kan I nyde hotellets udendørs – og opvarmede swimmingpool, spabad og to finske saunaer.

Color Hotel Skagen
Afhentning ved Hanstholm

3. dag - Afhentning i Skagen

I nyder jeres sidste dag på cykelferien i Skagen, hvor I kan vende hjulene forbi Den Tilsandede Kirke, Skagens Museum, Skagen Bunkermuseum og ikke mindst Grenen.
 
I bliver afhentet af vores minibus hos jeres sidste overnatningssted, Color Hotel, i Skagen, hvorefter I bliver fragtet tilbage til startstedet ved Feriecenter Slettestrand med bagage og cykler. 

MAD PÅ TUREN

Morgenmad er inkluderet i jeres cykelpakke, mens I selv vælger jeres frokost og aftensmad på cykelferien. Umiddelbart efter jeres booking, vil I få tilsendt et detaljeret program omkring mad-mulighederne på turen, så I ikke skal cykle på tomme maver.

SVÆRHEDSGRADEN

Det flade terræn med enkelte små bakker, er karakteristisk for landskabet langs ruten fra Slettestrand til Skagen. Cykelferien er passende til cyklister med en gennemsnitlig fysisk form.

UNDERLAGET

I cykler primært på cykelstier med asfalt, enkelte grusbelagte skovveje og på stier med stenmel langs ruten. Vi anbefaler cykeltyperne citybikes, mountainbikes, klassiske cykler og el-cykler til ferien.