OVERNATNING PÅ CYKELFERIE FRA LØKKEN TIL SKAGEN

På vores 3-dages cykelferie fra Løkken til Skagen vil I opleve varierede – og ikke mindst rigtig gode overnatninger langs Vestkysten. I skal nemlig overnatte i Hirtshals & Skagen.

Ved begge overnatninger bor I på dobbeltværelser med eget bad og toilet.

Montra Skaga Hotel

1. dag - Løkken til Hirtshals

I overnatter i hyggelige og lyse omgivelser hos det 4-stjernede hotel, Montra Skaga Hotel, i Hirtshals, hvor I kan hvile benene på store og moderniserede dobbeltværelser med egen terrasse. 

2. dag - Hirtshals til Skagen

I slutter dagen af på det helt fantastiske 4-stjernede hotel, Color Hotel, i Skagen, som danner rammen om jeres 2. og sidste overnatning hos BikeWithUs. Efter en skøn dag med fødderne i pedalerne, kan I nyde hotellets udendørs – og opvarmede swimmingpool, spabad og to finske saunaer.

Color Hotel Skagen
Afhentning ved Hanstholm

3. dag - Afhentning i Skagen

I nyder jeres sidste dag på cykelferien i Skagen, hvor I kan vende hjulene forbi Den Tilsandede Kirke, Skagens Museum, Skagen Bunkermuseum og ikke mindst Grenen.
 
I bliver afhentet af vores minibus hos jeres sidste overnatningssted, Color Hotel, i Skagen, hvorefter I bliver fragtet tilbage til startstedet ved Feriecenter Slettestrand med bagage og cykler.