OVERNATNING 3-DAGES CYKELFERIE

På vores 3-dages cykelferie overnatter I på Hotel Tante i Lemvig og Agger Feriecenter i Agger. Begge overnatninger ligger i super hyggelige omgivelser, men er også vidt forskellige. 

Begge overnatninger er med eget bad og toilet.

1. overnatning - hotel tante

Jeres første overnatning hos BikeWithUs, finder sted på et af de skønneste hoteller langs den jyske vestkyst. Hotel Tante har byens bedste beliggenhed, lige midt i centrum af den smukke vestjyske by, Lemvig. 

Hotellet har nogle store og moderniserede værelser, hvor I virkelig kan nyde jeres nattesøvn. I har kort afstand til havnen, gågaden, spisesteder, butikker og meget mere.

Hotel Tante
Agger Tange Feriecenter

2. overnatning - Agger tange feriecenter

Anden dag overnatter I hos Agger Tange Feriecenter, som er et dejligt feriecenter med et hav af spændende faciliteter, som swimmingpool, tennisbaner, minigolf, SUP-board, vincafe, shop med lokale produkter fra Thy og meget mere.

Agger Tange Feriecenter er beliggende i centrum af Agger og helt tæt på stranden. Området er et hyggeligt sted med spisesteder, butikker og museet, Fiskerhuset i Agger. 

I overnatter i lejligheder med eget bad og toilet, som har en lille terrasse.

3. Dag - Afhentning

Den tredje og sidste dag, bliver I afhentet ved Hotel Klitheden i Nørre Vorupør kl. 13:00 og herefter bliver I transporteret tilbage til startstedet i Vedersø Klit. Her kan I slappe af og se tilbage på en dejlig tur. 

Jeres cykler og bagage bliver selvfølgelig også transporteret tilbage til startstedet.

Afhentning ved Hanstholm