Hvad siger vores gæster?
Vores oplevelse af cykelturen og arrangørerne BikeWithUs var meget positiv. Vi oplevede, at der var styr på tingene. Natur oplevelsen har med dens forskelligheder langs Vestkysten været fantastisk. Overnatningsstederne har i den grad levet op til forventningerne, vi har følt os meget velkomne. Det har været en god oplevelse, og Stine og Malthe skal have stor ros for afviklingen af vores tur, hvor alle aftaler er overholdt og alt er løst til UG.
Grethe & Arne Schlosser
Kolding
BikeWithUs er et fantastisk koncept hvor man ikke skal tænke på andet end nyde den smukke tur/natur. Vi var 2 voksne og 1 teenager afsted på vores første rigtige cykeltur. Vi er ovenud postive overrasket over, hvor gennenført et koncept I har formået at stable på benene. At få muligheden for at få transporteret sin bagage er spot on. Tror jeg vil kalde det luksus cykelferie - 5 stjerner herfra.
Jane Duelund Damgård
Esbjerg ø
Vil helt klart anbefale Vestkystturen med BikeWithUs. Disse 2 unge mennesker har lavet en fantastisk tur med udsigt til, noget af den bedste natur Danmark kan byde på. Man cykler i en anden verden, i rolige og pragtfulde omgivelser. Man overnatter på virkelige gode steder, hyggelige, flinke og hjælpsomme mennesker hele vejen rundt. Stine og Malthe, et kæmpe stor ros for en virkelig gennemført rejse på cykel langs vestkysten. Det vil jeg til hver en tid gøre igen.
Kurtbo Bertelsen
haarby
4 dage i juli 2019, drog vi til Vedersø - med afgang i 4 dage mod Hanstholm. Vi er "dovne" cykelryttere - gerne længere ture, men uden selv at skulle transportere bagage. Her fungerede BikeWithUs klart for os. Bagagen var ved overnatningsstedet, når vi nåede frem. Fra bestilling og undervejs fungerede kontakten. Vi fik f.eks. ekstra sms om at ruten fra Bovbjerg fyr og videre var sandet til, med anbefaling af alternativ rute. Ved overnatningsstederne følte vi os yderst velkomne, og ikke mindst var der præcis opsamling - da turen i bil kørte retur fra Hanstholm - til Vedersø. Så er du til aktiv ferie i Danmark, så flyt eller lej en cykel og nyd Vestkysten.
Pia & Erling Weber
KØbenhavn
En fantastisk veltilrettelagt teambuildingtur som BikeWithUs arrangerede. Lige fra cykeltur, en meget våd sejltur, østerssafari, forskellige konkurrencer, paintball, teambuilding øvelser, lokale smagsoplevelser, til rappeling. Hæsblæsende program, men dog med indlagte pauser, hvor man kunne socialisere. Det mest imponerende var, at da plan A, pga. kulingvindstød ikke kunne lade sig gøre, stod BikeWithUs klar med en plan B, og endda en enkelt gang, plan C. Og det skete uden at vi opdagede det. Meget imponerende af de to unge indehavere, Stine og Malthe. Bygma Region Øst kan varmt anbefale BikeWithUs
Jens Jensen
Haslev
En fantastisk cykelferie for nybegyndere! Stine og Malthe har med deres koncept lavet en fantastisk og ligetil pakkeløsning for dem, der godt kunne tænke sig at prøve cykelferie af, men ikke gider alt planlægningsbesværet 🙂 Min kæreste og jeg havde ikke tidligere prøvet en cykelferie og var derfor meget i tvivl om, hvordan det ville være for os. Derfor valgte vi BikeWithUs, der havde skruet en supergod rute sammen langs Vestkysten. Det fortryder vi på ingen måde! Superspændende og oplevelsesrig rute, dejlige overnatningssteder og søde mennesker overalt. En ferie vi vil huske tilbage på meget længe. Tak for oplevelsen, Stine og Malthe! 🙂
Morten Kvysgaard
AAlborg
Vi - to ældre personer- har været på cykelturen. En virkelig god tur, hvor alt var tilrettelagt. Vi kom forbi mange spændende seværdigheder og en meget blandet smuk natur. Vi så f.eks kirkegården i Harboøre med al dens historie. Spiste frokost på Stenbjerg kro. Vi så mindeparken i Thyborøn, mængder af plettet gøgeurt ved Lemvig og meget mere.
Tove Lykkeberg
Vildberg
Go planlægning, dejligt med bagage transport, gode kort med cykelvejledning i smukke omgivelser - dog med udfordringer med enkelte manglende vejskilte. Alt i alt en dejlig tur i uge 27. Et godt koncept I har lavet!
Bente & Erik Pedersen
Viborg
Et supergodt koncept. Alle vores forventninger blev mere end indfriet. Super service fra Stine og Malte og gode og forskellige overnatningsformer. Naturen er så flot op langs vestkysten. Håber bare at mange andre vil tage på denne tur!
Carsten Risom
Herning
Fantastisk tur! Vi har tit snakket om cykelferie men er ikke til telt, så da vi så dette tilbud blev det et ja tak herfra og har på intet tidspunkt fortrudt. Super oplevelse og god service alle steder lige fra bestillingen til vi blev hentet. Tusinde tak for oplevelsen Stine og Malthe
Anne-mette Svendsen
Randers
Et perfekt koncept til cykelferie langs vestkysten! Vi havde 4 skønne dage i sadlen, hvor Stine og Malthe havde sørget for overnatninger, turkort og forslag til seværdigheder undervejs og transporten tilbage til udgangspunktet - med cykler! Det eneste vi selv skulle sørge for, var at cykle til en ny destination hver dag og nyde turen gennem det smukke og varierede landskab. Tak for en fantastisk ferie!
Lone Winter Nielsen
aarhus
Vi har med 3 børn i alderen 9, 11, og 13 år haft en fantastisk oplevelse langs vestkysten. Vi har aldrig været på cykelferie før, men Stine og Malthe gjorde det nemt og overskueligt for os at prøve det.
Nete Vinstrup
Hørsholm
Vi er netop kommet hjem efter nogle rigtig gode dage på tur med BikeWithUs. Kan man lide at cykle og se en masse fantastisk natur man ikke ser andre steder, så kan vi varmt anbefale dette . Nationalparken på 3 dag er et must. En Mountainbike er bedst egnet til dette terræn ellers må man påregne at skulle trække cyklen en del af vejen (men så har man mere tid til at nyde den vidstrakte natur der syntes nærmest uendelig ). Overnatningssteder var mega hyggelige med søde værter og dejlig morgenmad.
Jeanette og Micheal Kappler
Aalborg
Fantastisk dejlig tur - masser af gode oplevelser og super god service på alle overnatningsteder. Stine og malte ønskes held og lykke! Tak for dejlige oplevelser
Henrietta Knak
Harboøre
Hej Bikewithus, et fantastisk koncept og en rigtig fin og oplevelsesfyldt tur langs Vestkysten og gennem Nationalpark Thy. Turen førte os gennem en natur stort set uden sammenligning. Fine overnatningssteder og vi oplevede ikke problemer omkring bagagetransporten fra sted til sted. Tak for jeres ide og tak for flotte oplevelser.
Kirsten Vindum
KJellerup