DIN CYKELFERIE

DIN CYKELFERIE

Cykelferien strækker sig over 4 dage med 3 skønne overnatninger. Ferien starter ved Ulfborg – Vemb Turistforening i Vedersø Klit, som udleverer jeres materiale og ruten slutter ved Bunkermuseum Hanstholm, hvor I bliver afhentet og fragtet tilbage til startstedet i Vedersø Klit. 

Undervejs på cykelferien, overnatter I hos Hotel Tante i Lemvig, Agger Tange Feriecenter og Klitmøller Badehotel, som byder på varierede – og gode overnatninger. 

Dagsetaperne vil være på 40 – 50 km, så I kan nyde jeres ferie – og ikke mindst alle oplevelserne i fulde drag. Det bliver en fantastisk ferie med vind i håret, smukke landsbyer, Vesterhavets brusen og ikke mindst – en ferie i jeres tempo.

4-dages cykelferie inkluderer

Vi tilbyder også

Et overblik over ruten hos BikeWithUs I/S
Et overblik over jeres 4-dages cykelferie langs Vestkysten. I Vedersø Klit parkerer I bilen og hopper i cykelsadlen. I overnatter 1. dag hos Bed and Breakfast Lemvig, 2 dag. ved Agger Hostel og 3. dag tilbringer I natten hos Guesthouse Klitmøller. Den 4. og sidste dag, bliver I afhentet ved Bunkermuseum Hanstholm og transporteret tilbage til startstedet i Vedersø Klit.

Sværhedsgraden

Sværhedsgraden

Det flade terræn med enkelte små bakker, er karakteristisk for landskabet langs den jyske vestkyst. På strækningen fra Vedersø Klit til Hanstholm, vil I opleve idylliske og rolige naturomgivelser, hvor I kan koble helt af med fødderne i pedalerne. Cykelferien er passende til cyklister med en gennemsnitlig fysisk form. 

Underlaget

Underlaget

I cykler primært på cykelstier med asfalt, enkelte grusbelagte skovveje og på stenmel langs det meste stierne i Nationalpark Thy. Vi anbefaler cykeltyperne citybikes, mountainbikes, klassiske cykler og elcykler til ferien.