Vores cykelferie byder på en masse fantastiske oplevelser langs Vestkysten. En af de første store oplevelser, som i støder på langs ruten, er Strandingsmuseet St. George i Thorsminde. Museet og forskningscenteren fortæller om dramatiske strandinger ved Vestkysten – og specielt to engelske flådefartøjer har en helt speciel plads i strandingsmuseet.

Oplevelser langs Vestkysten
Kontakt os

Næste must-see på vores rute, er Bovbjerg Fyr – og ikke mindst den fantastiske klint. Fyret rummer mange fortællinger og en masse turister strømmer årligt til fyret for at opleve kunst, teater, foredrag eller de mange og spændende aktiviteter, som løber henover sommeren.

I Lemvig må i gøre jer selv den tjeneste at tage ned på havnen – og nyde aftenen med en gåtur langs molen. Om sommeren er der en helt fantastisk stemning på havnen, hvor mange nyder dagene – og ikke mindst samværet med en is eller to.

Efter en fantastisk overnatning i Lemvig, er det tid til at tage videre mod fiskerbyen Thyborøn. Her vil løbende blive afholdt fiskeauktioner henover sommeren, hvilket både er underholdende og interessant. Byen rummer ligeledes en masse unikke seværdigheder, som Jyllands Akvariet, Sea War Museum og ikke mindst Mindeparken for Jyllandsslaget, som i den grad kan sætte tankerne i gang.

Skriv et svar