1. DAG

Vores cykelferie byder på en masse fantastiske oplevelser langs Vestkysten. En af de første store oplevelser, som I støder på langs ruten, er Strandingsmuseet St. George i Thorsminde. Museet fortæller om dramatiske strandinger ved Vestkysten – og specielt to engelske flådefartøjer har en helt speciel plads på museet.

BOVBJERG FYR

Næste must-see på vores rute, er Bovbjerg Fyr – og ikke mindst klinten. Fyret rummer mange fortællinger og en masse turister strømmer årligt til fyret for at opleve kunst, teater og et hav af spændende aktiviteter, som løber henover sommeren.

I Lemvig må I gøre jer selv den tjeneste at tage ned på havnen – og nyde aftenen med en gåtur langs molen. Specielt om sommeren, er der en helt fantastisk stemning på havnen, hvor mange nyder dagene – og ikke mindst samværet med en is eller to.

2. DAG

Efter en fantastisk overnatning i Lemvig, begiver I jer mod Harboøre. I Harboøre kan man blandt andet opleve Harboøre Center og 18b, som tilbyder en masse aktiviteter henover sommeren. Herefter cykler I videre mod fiskerbyen, Thyborøn. Byen rummer en masse unikke seværdigheder, som KystcenteretJyllands Akvariet, Sea War MuseumSneglehuset og ikke mindst Mindeparken for Jyllandsslaget, som i den grad kan sætte tankerne i gang.

Efter I har nydt tiden i Thyborøn, så er det tid til at cykle videre mod Agger, hvor I transporteres af den helt nye hybride Thyborøn-Agger færgeoverfart, som fører jer videre mod Agger.

3. DAG

Trejde dag cykler I stort set kun i National Park Thy gennem stierne, som giver jer et helt unikt indblik i den smukke natur. Denne dag anbefaler vi, at I besøger en af perlerne i Nationalpark Thy, Lodbjerg Fyr. Hver lørdag og søndag, er der arrangeret guidede ture, hvor man dykker ned i fyrets historie og områdets natur. I kan også lægge vejen forbi Stenbjerg og ikke mindst Redningsmuseet, hvor I kan fordybe jer i Stenbjergs historie med særligt fokus på redningsvæsenet. 

Nørre Vorupør

Blot 25 kilometer efter Agger, er det et must-see at tage ind til Nørre Vorupør, som bl.a. rummer Nordsø Akvariet og Vorupør Museum, som er indrettet i et bådeværft, der før i tiden byggede kuttere til kystens fiskere. I Vorupør er nogle af tidens mange kuttere trukket op på land, hvilket er et fantastisk syn langs stranden. 

Cold Hawaii – Klitmøller

Bare 10 kilometer efter Nørre Vorupør ankommer I til surfernes paradis “Cold Hawaii” Klitmøller, som er slutstedet denne dag. Her udnytter turister fra hele verden de fantastiske bølger til at surfe. 

Hanstholm

Den fjerede og sidste dag cykler I blot 15 kilometer inden I ankommer til slutstedet i Hanstholm – og her er der ingen tvivl om, at vi anbefaler, at I tager en tur langs havnen, hvor I både kan shoppe og få et godt måltid mad. Inden feriens afslutning nærmer sig, er der lagt op til, at man tager et smut forbi Bunkermuseet i Hanstholm.

Ved Bunkermuseet i Hanstholm afholdes der løbende bunkervandringer henover sommeren. Hos BikeWithUs er vi stolte af, at I afhentes ved Nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig, som en afrunding på jeres ferie.