OVERNATNING

Hos BikeWithUs sætter vi stor pris på service og afslapning i forbindelse med jeres overnatning. Vi har allieret os med en række helt fantastiske partnere, som hver især bestræber sig på at give jer den bedste og mest uforglemmelige ferie.

Er der noget mere behageligt end hygge og afslapning midt i Vestkystens smukke natur efter en masse kilometer i benene?

Overnatning
Overnatning

Oplev disse unikke dobbeltværelser med plads til 4 personer i Lemvig, hvor jeres 1. overnatning hos BikeWithUs finder sted.

Hos overnatningsstederne skal i selvfølgelig også forkæles med en lækker morgenmad efter en dejlig nats søvn i det vestjyske. 

Hos BikeWithUs er morgenmad inkluderet hos alle vores overnatningssteder.

Overnatning
Overnatning

Vi er meget stolte over det faktum, at vi kan præsentere nye og moderne faciliteterne for vores gæster hos BikeWithUs.

Inden turen går til Agger, anbefaler vi, at i tager et stop i fiskerbyen Thyborøn, hvor i bla. kan opleve Kystcenteret, Mindeparken for Jyllandsslaget og ikke mindst de mange smagsoplevelser, som Thyborøn også byder på. 

 

Overnatning

I disse omgivelser tilbringer i jeres 2. overnatning med BikeWithUs. Gå ikke glip af en masse fantastiske attraktioner, som bla. Fiskerhuset, Ravfiskerne og De Sorte Huse. 

Efter en skøn tid i Agger, bevæger i jer videre mod Klitmøller. Her bor vores par i disse hobithytter under deres 3. overnatning, som er et kæmpe hit blandt turister fra ind – og udland.

Her er vores 4 personers hytter i Klitmøller præsenteret, som har et traditionelt og flot design med plads til familien.  

Vi har sørget for, at jeres ferie bliver noget ud over det sædvanlige med vores samarbejdspartnere i Lemvig, Agger og Klitmøller.

I vil opleve varierede – og ikke mindst gode overnatninger langs Vestkysten. 

Alle vores gæster vil ligeledes få udleveret en kalender over, hvilke aktiviteter, ture og oplevelser, som foregår i de forskellige byer, som de cykler forbi.