OVERNATNING

Hos BikeWithUs sætter vi stor pris på service og afslapning i forbindelse med jeres overnatning. Vi har allieret os med en række helt fantastiske partnere, som hver især bestræber sig på at give jer den bedste og mest uforglemmelige ferie.

1. Overnatning

Lemvig Bed & Breakfast

Første dag overnatter I ved Lemvig Bed and Breakfast. Et helt nyt og renoveret B&B, som er noget ud over det sædvanlige. 

Værelser

I tilbringer natten i jeres eget dobbeltværelse i pragtfulde omgivelser. Efter en dejlig nat, skal I selvfølgelig forkæles med en lækker morgenmad.

Omgivelser

Stedet er beliggende i smukke naturomgivelser og blot et par kilometer fra Lemvig centrum, hvor man bl.a. kan opleve Lemvig Havn, shopping i gågaden og en masse spisesteder.

2. Overnatning

Agger Hostel

Efter en skøn nat i Lemvig, cykler I videre mod fiskerbyen, Agger, som danner ramme om jeres 2. overnatning. 

Værelser

I sover trygt og godt i jeres eget dobbeltværelse på det skønne vandrehjem, hvor både turister fra ind – og udland nyder ferien. 

Omgivelser

Agger Hostel er beliggende tæt på stranden i Agger og blot få kilometer fra Nationalpark Thy, hvor man bl.a. kan opleve Lodbjerg Fyr, Stenbjerg Kro og mange andre seværdigheder. 

3. Overnatning

Guest House Klitmøller

Jeres sidste og 3. overnatning er noget af en lækkerbisken i “surfernes paradis” Klitmøller. 

Værelser

Værelserne er nøje navngivet og relaterer til steder i Thy, som gør Nationalpark Thy til et af de smukkeste steder i Danmark.

Omgivelser

Guest House Klitmøller er beliggende  midt i hjertet af Klitmøller, som rummer et hav af unikke oplevelser. Heriblandt Cold Hawaii og Nationalpark Thy.  

Vi har sørget for, at jeres ferie bliver noget ud over det sædvanlige med vores samarbejdspartnere i Lemvig, Agger og Klitmøller. I vil opleve varierede – og ikke mindst gode overnatninger langs Vestkysten. 

MODTAG VORES NYHEDSBREV