Hos BikeWithUs sætter vi stor pris på service og afslapning i forbindelse med jeres ferie. Vi har allieret os med en række helt fantastiske partnere, som hver især bestræber sig på at give jer den bedste og mest uforglemmelige cykelferie.

Er der noget mere behageligt end hygge og afslapning midt i Vestkystens smukke natur efter en masse kilometer i benene?

Oplev disse unikke dobbeltværelser med plads til 4 personer i Lemvig, hvor jeres 1. overnatning hos BikeWithUs finder sted.

I kan glæde jer til en lækker morgenmad efter en dejlig nats søvn i det vestjyske. Hos BikeWithUs er morgenmad inkluderet hos alle vores overnatningssteder. Vi er meget stolte over det faktum, at vi kan præsentere nye og moderne faciliteterne for vores gæster hos BikeWithUs. Herefter går turen til Agger, hvor dette fantastiske overnatningsted er klar til at modtage jer. I disse omgivelser tilbringer i jeres 2. overnatning med BikeWithUs. Efter en skøn tid i Agger, bevæger i jer videre mod Klitmøller. I Klitmøller bor vores par i disse hobithytter under deres 3. overnatning, som er et kæmpe hit blandt turister fra ind – og udland. Vi har sørget for, at jeres ferie bliver noget ud over det sædvanlige med vores samarbejdspartnere, hvor i vil opleve varierede overnatninger langs Vestkysten. Her er vores 4 personers hytter i Klitmøller præsenteret, som har et traditonelt og flot design med plads til familien. BOOK DIN CYKELFERIE LIGE HER → BOOKING