OVERNATNING

Hos BikeWithUs sætter vi stor pris på service og afslapning i forbindelse med jeres overnatning. Vi har allieret os med en række helt fantastiske partnere, som hver især bestræber sig på at give jer den bedste og mest uforglemmelige ferie.

1. Overnatning

Bed & Breakfast Lemvig

Første dag overnatter I ved Bed & Breakfast Lemvig. Et helt nyt og renoveret B&B, som er noget ud over det sædvanlige. 

Bed and Breakfast Lemvig

Værelser

I tilbringer natten i jeres eget dobbeltværelse i pragtfulde omgivelser. Efter en dejlig nat, skal I selvfølgelig forkæles med en lækker morgenmad. 

Fællesrum ved Lemvig B&B

Omgivelser

Stedet er beliggende i smukke naturomgivelser og blot et par kilometer fra Lemvig centrum, hvor I bl.a. kan opleve Lemvig Havn, shopping i gågaden og en masse spisesteder.

2. Overnatning

Kaffe & kage ved Agger Hostel

Agger Hostel

Efter en skøn nat i Lemvig, cykler I videre mod fiskerbyen, Agger, som danner ramme om jeres 2. overnatning. 

Afslapning i solen ved Agger Hostel

Værelser

I sover trygt og godt i jeres eget dobbeltværelse på det skønne hostel, hvor både turister fra ind – og udland nyder ferien. 

Fællesrum ved Agger Hostel

Omgivelser

Agger Hostel er beliggende tæt på stranden i Agger og blot få kilometer fra Nationalpark Thy, hvor I bl.a. kan opleve Lodbjerg Fyr, Stenbjerg Kro og mange andre seværdigheder. 

3. Overnatning

Dobbeltværelser hos Guesthouse Klitmøller

Guesthouse Klitmøller

Jeres sidste og 3. overnatning er noget af en lækkerbisken i “surfernes paradis” Klitmøller. 

Fællesrum ved Guesthouse Klitmøller

Værelser

Værelserne er nøje navngivet og relaterer til steder i Thy, som gør Nationalpark Thy til et af de smukkeste steder i Danmark.

Terrasse ved Guesthouse Klitmøller

Omgivelser

Guesthouse Klitmøller er beliggende  midt i hjertet af Klitmøller, som rummer et hav af unikke oplevelser. Heriblandt Cold Hawaii og Nationalpark Thy.  

Vi har sørget for, at jeres ferie bliver noget ud over det sædvanlige med vores samarbejdspartnere i Lemvig, Agger og Klitmøller. I vil opleve varierede – og ikke mindst gode overnatninger langs Vestkysten.

OBS. alle vores dobbeltværelser er med fælles bad og toilet.