bikewithus

4-dages cykelferie

Vedersø Klit - KLITMØLLER

4-dages CYKELFERIE

FRA VEDERSØ KLIT TIL KLITMØLLER

Cykelferien strækker sig fra Vedersø Klit til Klitmøller. Undervejs overnatter I hos Hotel Tante i Lemvig, Seaside Hotel i Thyborøn og Hotel Havbadet i Nørre Vorupør. Dagsetaperne er på 36 – 50 kilometer, så I har god tid til at nyde naturen og oplevelserne undervejs.

Vi sætter stor pris på service og afslapning i forbindelse med jeres overnatning. Derfor har vi allieret os med en række helt fantastiske partnere, som hver især bestræber sig på at give jer den bedste og mest uforglemmelige cykelferie.

Cykelferien inkluderer

VANDREFERIEN INKLUDERER

OVERNATNING

3 overnatninger i henholdsvis Stenbjerg, Klitmøller & Hanstholm

MORGENMAD

Morgenmad ved alle overnatninger

SENGELINNED

Dyner, sengelinned & håndklæder ved alle overnatninger

KORT/PROGRAM

Kortmateriale, seværdighedsguide & detaljeret program over alle dage

TRANSPORT

Transport tilbage til startstedet i minibus

EL-CYKEL

Nyd cykelferien på vores helt fantastiske kvalitets el-cykler fra Batavus, som holder strøm på alle dagsetaperne. 

BAGAGETRANSPORT

Lad os fragte bagagen, så I kun skal slæbe på det vigtigste langs Vestkysten. En perfekt mulighed for afslapning og ekstra frihed på turen.

CITYBIKE

Oplev Vestkysten fra cykelsadlen på vores kvalitets citybikes fra Kildemoes og Centurion, som er et kæmpe hit på stierne langs Vestkysten.

1. DAG

(FRA VEDERSØ KLIT TIL LEMVIG)

Start: Feriepartner Vedersø Klit (Havvej 6-10, 6990 Ulfborg)
Distance: 50 kilometer
Overnatning: Hotel Tante i Lemvig (Torvet 8, 7620 Lemvig)

I starter cykelferien om formiddagen ved Feriepartner Vedersø Klit, hvor bilen holder parkeret, mens I er på ferie. Herefter begiver I jer afsted i cykelsadlen op langs Vestkysten, der byder på storslået natur og et væld af seværdigheder. I tilbringer jeres første overnatning hos Hotel Tante i Lemvig, som er et af de skønneste hoteller langs den jyske vestkyst. Hotellet har byens bedste beliggenhed, lige midt i centrum af den smukke vestjyske by, Lemvig. I har kort afstand til havnen, gågaden, spisesteder, butikker og meget mere. I overnatter på store og moderniserede dobbeltværelser, hvor I kan nyde jeres nattesøvn inden næste dags cykeletape.

2. DAG

(FRA LEMVIG TIL THYBORØN)

Distance: 36 kilometer
Overnatning: Seaside Hotel i Thyborøn (Havnegade 20, 7680 Thyborøn)

Jeres anden feriedag strækker sig fra Lemvig til Thyborøn, hvor I kan cykle om kap med den legendariske jernbane, VLTJ, som det populære vestjyske band Tørfisk synger om. Eller I kan vælge at cykle i roligt tempo og nyde de mange oplevelser undervejs. Seaside Hotel i Thyborøn danner rammen om jeres 2. overnatning hos BikeWithUs, og det skal I glæde jer til. Hotellet er beliggende på havnen i Thyborøn og er et perfekt sted til hygge og afslapning. I overnatter på dejlige og lyse dobbeltværelser, hvor I kan nyde en velfortjent pause fra cyklen.

3. DAG

(FRA THYBORØN TIL NØRRE VORUPØR)

Distance: 49 kilometer (med færgeoverfarten)
Overnatning: Hotel Havbadet i Nørre Vorupør (Havstokken 6, 7700 Thisted)

På feriens tredje dag sejler I med den nye og klimavenlige hybridfærge til Agger og cykler herfra videre op gennem Nationalpark Thy, hvor overdådig natur og idylliske landsbyer går hånd i hånd. Jeres sidste overnatning finder sted på Hotel Havbadet i Nørre Vorupør, som er et helt nyt og fantastisk hotel med den skønneste udsigt. Hotellet har tilhørende restaurant, men I kan også nyde aftensmaden lige i nærheden på byens restauranter og caféer. I overnatter på store og lækre dobbeltværelser, hvor I skal nyde den sidste nats søvn hos BikeWithUs. 

4. DAG

(FRA NØRRE VORUPØR TIL KLITMØLLER)

Distance: 15 kilometer
Afhentning: Spar Klitmøller (Ørhagevej 71, 7700 Thisted)

På fjerde- og sidstedagen er benene måske trætte og strækningen derfor noget kortere. Igen er der dog rig mulighed for at opleve den smukke natur videre op gennem Nationalpark Thy, inden I rammer feriens slutdestination i surferparadiset Klitmøller. I bliver afhentet af vores minibus kl. 12:45 på parkeringspladsen ved Spar Klitmøller. Herefter bliver I transporteret tilbage til startstedet i Vedersø Klit med cykler og bagage. Busturen tilbage til startstedet i Vedersø Klit tager ca. 1 time og 50 minutter, og I må gerne medbringe drikkevarer i bussen.

SVÆRHEDSGRADEN

Det flade terræn med enkelte små bakker er karakteristisk for landskabet langs den jyske vestkyst.  På strækningen fra Vedersø Klit til Klitmøller vil I opleve idylliske og rolige naturomgivelser, hvor I kan koble helt af med fødderne i pedalerne. 

UNDERLAGET

I cykler primært på cykelstier med asfalt, enkelte grusbelagte skovveje og på stenmel langs det meste stierne i Nationalpark Thy.  Vi anbefaler cykeltyperne citybikes, mountainbikes, klassiske cykler og el-cykler til cykelferien.

MAD PÅ TUREN

Morgenmadsbuffeten på hotellerne er inkluderet i jeres cykelferie, mens I selv vælger frokost og aftensmad. Vi har lavet et madprogram, som beskriver mulighederne for frokost og aftensmad på turen fra Vedersø Klit til Klitmøller. Madprogrammet kan tilgås, ligeså snart turen er booket.

PRAKTISKE INFORMATIONER

I finder en række vigtige dokumenter vedrørende jeres cykelferie, lige så snart turen er booket. Dokumenterne er "kortmateriale", "praktiske informationer", "madprogram", "seværdighedsguide" og "bagagetransort", som kan downloades ved at følge linket i den ordrebekræftelse, som modtages på mail.

EL-CYKEL

Nyd cykelferien på vores helt fantastiske kvalitets el-cykler fra Batavus, som holder strøm på alle dagsetaperne. 

BAGAGETRANSPORT

Lad os fragte bagagen, så I kun skal slæbe på det vigtigste langs Vestkysten. En perfekt mulighed for afslapning og ekstra frihed på turen.

CITYBIKE

Oplev Vestkysten fra cykelsadlen på vores kvalitets citybikes fra Kildemoes og Centurion, som er et kæmpe hit på stierne langs Vestkysten.

Få en unik oplevelse på to hjul

Få en unik oplevelse på to hjul