GØR EN FORSKEL I KAMPEN MOD KLIMAFORANDRINGERNE

Hos BikeWithUs prioriterer vi vores klima særdeles højt. Specielt medierne omtaler gang på gang vores alt for høje CO2-udslip. Man har ligeledes forsøgt at komme med forslag til, hvordan vi kan reducere vores forbrug af CO2, men ingen har taget sagen i egen hånd – det gør vi!

Hos BikeWithUs handler vi – og derfor har vi konstrueret et helt nyt initiativ indenfor cykelturisme. Vores ferie inkluderer overnatning, morgenmad, færgebilletter og ikke mindst transport tilbage til startstedet i minibus – som i den grad er sundt for miljøet.

VISION

Vores vision er at skabe et alternativ til den traditionelle charterferie, som er i en bekymrende udvikling. I og med, at flere og flere mennesker vælger synderen af dem alle – med henblik på CO2-forbruget – nemlig, flyrejserne til populære feriedestinationer som bla. Mallorca og Kreta.

Vi er stolte over det faktum, at vi kan få flere mennesker til at droppe flyrejserne til fordel for vores cykelferie – og med god grund!

6 %
MERE MILJØVENLIG END FLYREJSE TIL KRETA

Undersøgelser viser nemlig, at en flyrejse til eksempelvis Kreta, belaster vores klima – og hold nu fast, 99,5% mere end vores cykelferie. 

Som nævnt, så ønsker vi at skabe et helt unik alternativ til alle, som gerne vil opleve Vestkysten og få oplevelser ud over det sædvanlige. Vi tilbyder 4-dages cykelferier langs Vestkysten, hvor alt er inkluderet.

Hele ferien er timet og tilrettelagt, sÃ¥ vores gæster blot skal nyde Vestkystens mange seværdigheder. Heriblandt Bovbjerg Fyr, Kystcenteret i Thyborøn, Cold Hawaii i Klitmøller og ikke mindst Bunkermuseum Hanstholm.

Vores mikroskopiske CO2-udslip er baseret på vores minibus, som afhenter vores gæster i Hanstholm og fragter dem tilbage til Vedersø Klit, hvor ferien begyndte. 

Vi har investeret i en bil, som er meget miljøvenlig – og dette var en af hovedårsagerne til, at vi valgte netop denne bil. Bilen har forbedret brændstoføkonomi og en lavere CO2-udledning (bilen overholder ligeledes Euro 6.2 kravene)

Skal vi ikke passe på vores planet, før det er for sent?

VALGET ER DIT!