BikeWithUs

BÆREDYGTIGHED

MILJØVENLIG FERIE

Har du først valgt at skifte flyrejsen til Mallorca eller Kreta ud til fordel for en ferie herhjemme i Danmark, har du allerede truffet et noget sundere valg i retningen mod mere miljømæssig bæredygtighed.

Generelt er fly og krydstogtsrejser de transport- og ferieformer, der efterlader det største aftryk på miljø og klima, og set i lyset af alene det perspektiv er vores cykelferier i Danmark et meget grønnere alternativ. 

Hos BikeWithUs tænker vi meget over miljøet, og vores vision har været at skabe et alternativ til den traditionellene charterferie, hvor afslapning, naturoplevelser, tid med familie og venner ligeså godt kan foregå under hjemlige himmelstrøg – og med minimal CO2-forbrug.

 

MERE MILJØVENLIG END FLYREJSE TIL KRETA
0 %

KLIMAVENLIG MINIBUS

Vores minibus, der fragter gæsterne tilbage til startdestinationen efter endt cykelferie, har været en investering i en særdeles miljøvenlig bus med en forbedret brændstoføkonomi og mikroskopisk CO2-udledning, ligesom den overholder Euro 6.2 kravene. Det er vigtigt for os, at vi gør alt hvad vi kan for at passe på miljøet.

Vi synes, cyklen er verdens fedeste transportform! Og vores arbejde med at fremme grøn transport taler ind i 2 af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling, nemlig (3) Sundhed og Trivsel og (13) Klimaindsats. 

Skal vi ikke passe på vores planet, før det er for sent?