BikeWithUs

NATIONALPARK THY

Vedersø Klit - VIGSØ

4-dages CYKELFERIE

VEDERSØ KLIT - VIGSØ

Oplev Vestkysten og Nationalpark Thy på den smukkeste cykelferie med BikewithUs. Cykelferien strækker sig fra Vedersø Klit til Vigsø. Undervejs overnatter I hos Hotel Tante i Lemvig, Seaside Hotel i Thyborøn og Hotel Havbadet i Nørre Vorupør. Dagsetaperne er på 36-50 kilometer, så der er god tid til at nyde naturen og de mange oplevelser undervejs.

Vi sætter stor pris på service og afslapning i forbindelse med jeres overnatning. Derfor har vi allieret os med en række helt fantastiske partnere, som hver især bestræber sig på at give jer den bedste og mest uforglemmelige cykelferie.

CYKELFERIEN INKLUDERER

PRISER (2024)

Pris (pr. pers) i maj
(01/05 – 29/05) = 2.195,-
 
Pris (pr. pers) i juni
(30/05 – 28/06) = 2.295,-
 
Pris (pr. pers) i  juli
(29/06 – 29/07) = 2.995,-
 
Pris (pr. pers) i august
(30/07 – 15/08) = 2.795,-
(16/08 – 29/08) = 2.495,-
 
Pris (pr. pers) i september
(30/08 – 28/09) = 2.195,-

Enkeltværelsestillæg pr. overnatning = 449 kr.  

TILKØB

Leje af citybike under cykelferiens 4 dage = 395,-
Leje af el-cykel under cykelferiens 4 dage= 795,-
 

1. DAG

(FRA VEDERSØ KLIT TIL LEMVIG)

Start: Feriepartner Vedersø Klit
Distance: 50 kilometer
Overnatning: Hotel Tante i Lemvig

I starter cykelferien om formiddagen ved Feriepartner Vedersø Klit, hvor bilen holder parkeret, mens I er på ferie. Herefter begiver I jer afsted i cykelsadlen op langs Vestkysten, der byder på storslået natur og et væld af seværdigheder. I tilbringer jeres første overnatning hos Hotel Tante i Lemvig, som er et af de skønneste hoteller langs den jyske vestkyst. Hotellet har byens bedste beliggenhed, lige midt i centrum af den smukke vestjyske by, Lemvig. I har kort afstand til havnen, gågaden, spisesteder, butikker og meget mere. I overnatter på store og moderniserede dobbeltværelser, hvor I kan nyde jeres nattesøvn inden næste dags cykeletape.

2. DAG

(FRA LEMVIG TIL THYBORØN)

Distance: 36 kilometer
Overnatning: Seaside Hotel i Thyborøn

Jeres anden feriedag strækker sig fra Lemvig til Thyborøn, hvor I kan cykle om kap med den legendariske jernbane, VLTJ, som det populære vestjyske band Tørfisk synger om. Eller I kan vælge at cykle i roligt tempo og nyde de mange oplevelser undervejs. Seaside Hotel i Thyborøn danner rammen om jeres anden overnatning med BikeWithUs, og det skal I glæde jer til. Hotellet er beliggende på havnen i Thyborøn og er et perfekt sted til hygge og afslapning. I overnatter på dejlige og lyse dobbeltværelser, hvor I kan nyde en velfortjent pause fra cyklen.

3. DAG

(FRA THYBORØN TIL NØRRE VORUPØR)

Distance: 49 kilometer (med færgeoverfarten)
Overnatning: Hotel Havbadet i Nørre Vorupør (Havstokken 6, 7700 Thisted)

På feriens tredje dag sejler I med den nye og klimavenlige hybridfærge til Agger og herfra cykler I videre op gennem Nationalpark Thy, hvor overdådig natur og idylliske landsbyer venter jer. Jeres sidste overnatning finder sted på Hotel Havbadet i Nørre Vorupør, som er et helt nyt og fantastisk hotel med den skønneste udsigt ud over Vesterhavet. Hotellet har tilhørende restaurant, men I kan også nyde aftensmaden lige i nærheden på en af byens restauranter og caféer. I overnatter på store og lækre dobbeltværelser, hvor I skal nyde den sidste nats søvn med BikeWithUs. 

4. DAG

(FRA NØRRE VORUPØR TIL VIGSØ)

Distance: 35 kilometer
Afhentning: Vigsø Feriecenter

På fjerde- og sidstedagen er der igen rig mulighed for at opleve den smukke natur videre op gennem Nationalpark Thy, inden I rammer feriens slutdestination i den skønne natur ved Vigsø Feriecenter. I bliver afhentet af vores minibus kl. 13:30 hos Vigsø Feriecenter. Herefter bliver I transporteret tilbage til startstedet i Vedersø Klit med cykler og bagage. Busturen tilbage til startstedet i Vedersø Klit tager ca. 2 timer og 40 minutter, og I må gerne medbringe drikkevarer i bussen.

SVÆRHEDSGRADEN

Det flade terræn med enkelte små bakker er karakteristisk for landskabet langs den jyske vestkyst.  På strækningen fra Vedersø Klit til Vigsø vil I opleve idylliske og rolige naturomgivelser, hvor I kan koble helt af med fødderne i pedalerne. 

UNDERLAGET

I cykler primært på cykelstier med asfalt, enkelte grusbelagte skovveje og på stenmel langs det meste stierne i Nationalpark Thy. Vi anbefaler cykeltyperne citybikes, mountainbikes, klassiske cykler og el-cykler til cykelferien.

MAD PÅ TUREN

Morgenmadsbuffeten på hotellerne er inkluderet i jeres cykelferie, mens I selv vælger frokost og aftensmad. Vi har lavet en madguide, som beskriver mulighederne for frokost og aftensmad på turen fra Vedersø Klit til Vigsø.

PRAKTISKE INFORMATIONER

I finder en række vigtige dokumenter vedrørende jeres cykelferie i "Min Booking" ved at følge linket i ordrebekræftelsen, som modtages på mail ved booking. Dokumenterne er Praktiske Informationer, Madguide, Seværdighedsguide, Kortmateriale og Bagagetransport, og vil være tilgængelig senest 3 uger før afrejse.

Få en fantastisk oplevelse i vandrestøvlerne