bikewithus

ofte stillede spørgsmål

FAQ

Det er desværre ikke muligt at medbringe sin hund på nogle af vores cykelferier i øjeblikket, da et par af vores hoteller på begge cykelruter ikke tillader det. 

Ja, du kan sagtens nyde din cykelferie for dig selv. 

Når du rejser alene vil der dog være et enkeltværelsestillæg, som vil variere alt efter overnatningssted på den ønskede vandreferie. 

Priserne på enkeltværelsestillæg ligger mellem 599kr. – 699kr. pr. overnatning. 

Ja, når du rejser alene vil der være et enkeltværelsestillæg, som vil variere alt efter overnatningssted på den ønskede cykelferie. 

Priserne på enkeltværelsestillæg ligger mellem 599kr. – 699kr. pr. overnatning. Du kan se de specifikke priser, når du klikker “ledige datoer” i øverste højre hjørne og derefter vælger den ønskede cykelferie. 

Vores cyklferier ligger ikke op til, at flere grupper rejser sammen. Du/I cykler som udgangspunkt for jer selv, selvom det selvfølgelig er muligt at møde andre rejsedeltagere på jeres tur. 

Skulle uheldet være ude i forbindelse med en punktering eller andet, kan vi desværre ikke garantere, at vi kan komme jer til undsætning. Vi råder derfor til, at I selv medbringer lappegrej mv. på ferien. 

Ja og nej. Hos nogle af overnatningsstederne er det muligt at adskille sengene på værelset, men ikke hos dem alle:

Toppen af Danmark ruten (Slettestrand – Skagen):

Her er det muligt at adskille sengene på 2 af overnatningsstederne, men desværre ikke på Kallehavegaard Badehotel.

Geopark Vestjylland og Nationalpark Thy ruten (Vedersø Klit – Klitmøller): 
Her er det muligt at adskille sengene på 2 af overnatningsstederne, men desværre ikke på Hotel Havbadet i Nørre Vorupør. 

Det er ikke muligt gennem os at tilkøbe en ekstra overnatning til jeres cykelferie. Der er dog rig mulighed for at få forlænget jeres ferie alligevel, hvad enten I ønsker en ekstra overnatning før eller efter turen. I skal blot selv tage kontakt til det ønskede sted. Her er listet nogle muligheder. 

Vedersø Klit:
– Strandhotellet
– Vedersø Klit Camping

Slettestrand:
– Rønnes Hotel

VIGTIGT: Vi gør opmærksom på, at hvis I stadig ønsker at benytte jer af vores hjemtransport tilbage til startstedet, hvor jeres biler holder parkeret, kan vi blive nødsaget til at opkræve en merbetaling på 1.495kr. i tilfælde af, at der på jeres nye hjemrejsedag ikke er plads i minibussen, og vi derfor skal sende en ekstra bil og chauffør afsted. 

For begge cykelferier kan det være en smule besværligt at komme frem til startstederne med offentlig transport. Cykelferierne starter i henholdsvis Vedersø Klit og Slettestrand, som alle er mindre byer ved vestkysten. Det kan selvfølgelig lade sig gøre, men vi henviser til www.rejseplanen.dk. 

Vedersø Klit:
Der er pt. ingen el-ladestanderne i Vedersø Klit. De nærmeste steder, hvor det er muligt at oplade sin el-bil er i Ulfborg (13km fra Vedersø Klit) eller Thorsminde (16km fra Vedersø Klit):
-Ved Borgerservice, Thingvej 5, 6990 Ulfborg
-Ved ABC, Harbogade 17, 6990 Ulfborg
-Ved Stabil Service, Industriarealet 63, 6990 Ulfborg
-Ved Min Købmand, Vesterhavsgade 8, Thorsminde, 6990 Ulfborg

Slettestrand: 
Ved Slettestrand Feriecenter er der opstillet 2 Clever el-ladestandere, som kan bruges med et Clever ab
onnement. 

Hvis I har tilkøbt bagagetransport, afleveres den bagage, som I ikke ønsker at slæbe med rundt med på turen, ved jeres cykelferies startsted. Her udleveres nogle gule bagagelabels med jeres navn på, som sættes på bagagen. Vores chauffører vil herefter hente det og bringe det til jeres første overnatningsted, imens I cykler afsted. Ligeså bliver det hentet og bragt til jeres anden og tredje overnatningssted samt hentet, når ferien for jer slutter. 

Der vil være nogle tidspunkter, som skal overholdes ift. jeres henstilling af bagage til vores chauffører. Disse tider vil fremgå af det materiale, som I får ved en evt. booking. 

Betingelser vedr. bagagen:
– Maks. 1 stk. bagage pr. person
– Bagagen må maks. veje 15 kg pr. stk.

Ja. Enten tilkøber man bagagetransport for alle på turen eller ingen. Bagagetransport koster 395kr. pr. person. 

Selvom du eventuelt rejser med en partner, som kun har en begrænset mængde bagage, som du ville kunne have oveni i din bagage/kuffert, så tilkøbes bagagen for 2 personer (dvs. 2 x 395kr.)

Dette er en forudsætning for, at bagagetransport er muligt og af hensyntagen til vores chauffører.   

I betaler hele beløbet for jeres cykelferie, når I booker inde i vores bookingsystem. 

Lige så snart I har booket jeres cykelferie, modtager I en ordrebekræftelse på mail. I denne ordrebekræftelse findes et link, som fører jer til kortmateriale og andre praktiske og vigtige dokumenter vedrørende jeres ferie, som downloades som PDF-filer. 

Ja. Skulle I af en eller anden grund være nødsaget til at afbestille jeres ferie, kan I annullere jeres booking og få refunderet det fulde beløb frem til 14 dage før feriens start. Kommer I indenfor de 14 dage, har vi ikke umiddelbart mulighed for at refundere beløbet, og man skal derfor tage fat i sin egen private rejseforsikring. Vi tager gerne dialogen med forsikringsselskabet for jer.