BikeWithUs

Citybikes

LEJ EN AF VORES CITYBIKES UNDER DIN CYKELFERIE

Det står dig frit for, om du vil bruge din egen cykel eller om du vil leje én af vores komfortable citybikes til din cykelferie.

Vores citybikes er af mærket Kildemoes og Centurion, som vi har i både herre- og damemodeller. Cyklen har 7 indvendige Shimano-gear og er med punkterfrie dæk, der sikrer dig en bekvem og tryg ferie i cykelsadlen.

Cyklen er desuden udstyret med quick-clamp, så sædehøjden kan indstilles uden brug af værktøj. På alle vores cykler følger der ringeklokke og lås. Hvis du mangler en cykeltaske, kan du tilmed helt gratis låne en af vores Basil Mara cykeltasker til bagagebæreret.

Du lejer en citybike i forbindelse med din booking for 495kr. 

Betingelser vedr. leje af citybike

BikeWithUs er ansvarlig for, at alle cykler er i en sikkerhedsmæssig forsvarlig stand og overholder de gældende regler for lovpligtigt udstyr.

Cyklerne udlejes på eget ansvar, og lejer er ansvarlig for, at alle cykler ved feriens afslutning er i samme stand som ved udleveringen.

Bliver cyklen stjålet eller beskadiget, dækker udlejers egen forsikring omkostningerne, medmindre der i bookingen er tilkøbt BikeWithUs’ cykelforsikring.