BikeWithUs

cykelferie i efteråret

Efteråret på to hjul

Tag cykelhjelmen på, træd i pedalerne og begiv dig ud i Vestkystens alsidige natur og efterårets storslåede farvepalette!

Efteråret er ikke kun blæst og regn. Der er adskillige tillokkende ting ved, at sommeren går på held. Vi bor i et land, hvor vi er særdeles priviligerede i forhold til at opleve vejrets og årstidernes omskiftelighed. Andre steder i verden har man samme klima og temperatur året rundt, og der ligger faktisk en stor gave foran fødderne på os, hvis ellers vi værdsætter den forandring naturen giver os, når vi går fra forår til sommer til efterår til vinter.

Måske er du typen, der er en anelse kuldskær og én af dem, som i flere år har snydt dig selv for den helt fantastiske oplevelse det er at mærke, se og dufte efterårets storslåethed, fordi du er bange for, det er for koldt. Men når de nedfaldne blade fra træerne dækker jorden som et tykt tæppe i de smukkeste gule, brune og orange farver, som var der ild i jorden, så gør dig selv den tjeneste at gå ud og oplev, hvad DET GØR VED DIG! At cykle i naturen giver ekstra energi og overskud og måske endda nye perspektiver på livet.

Oplev efterårets natur Vestkystens emner af fænomenale naturoplevelser..

..og der er ingenting som slår naturens smukke efterårsfarver herhjemme i Danmark!

Billeder fra tidligere gæster

Vores cykelferier